Wie zijn wij?

Het Betere Merk dat is het betere werk!

Wij maken er werk van om onze klanten de beste service te bieden. Wij gaan niet voor ons gelijk maar voor een tevreden klant.

Bij ons kun je terecht voor een mooie prinsessenjurk of superheld verkleedpak en bijbehorende accessoires. Daarnaast bieden wij ook andere producten voor kinderen. Zodat jij je zoon, dochter, nichtje, neefje of kleinkind kunt verrassen met een mooi cadeau van hun favoriete held.

Steun aan Kika

Het Betere Merk zet zich in voor Kika door onverkoopbare voorraad te hergebruiken. Van de verkleedkleding die niet meer verkocht kan worden, maakt de tante van Jacqueline Frozen poppenkleertjes. Deze worden verkocht op de braderie en de winst gaat naar Kika. Zo draagt Het Betere Merk een steentje bij aan een goed doel.

 

page1image15701904 

Over de oprichter

Jacqueline Filius is de oprichter van Het Betere Merk. Na de geboorte van haar dochter in 2004 was het voor haar lastig om in loondienst te blijven werken. Na 22 jaar bij het UWV te hebben gewerkt had zij ontslag genomen en is ze een webwinkel begonnen.

In 2007 begon ze via haar webwinkel met de verkoop van hoogsegment kleding en winterjassen. Daarnaast verkoopt ze sinds 2012 ook via Bol.com. Sinds 2014 is ze zich gaan focussen op de verkoop van verkleedkleding en speelgoed. Naast het runnen van haar webwinkel houd ze van wandelen met haar hond, lezen en vrijwilligerswerk.

Familiebedrijf

De dochter en moeder van Jacqueline helpen af en toe een handje mee in het bedrijf.
Sinds januari 2020 is haar zoon Robin bij het bedrijf gekomen. Volgens Jacqueline heeft Robin nieuwe verfrissende ideeën. Samen zijn ze een goed team. Ze leren nog elke dag bij en zijn altijd op zoek naar verbetering.

 

     

Heb je suggesties of een idee? Neem dan gerust contact met ons op. We zijn altijd op zoek naar nieuwe manieren om onze klanten meer waarde te bieden.

Graag tot ziens in onze webwinkel of Bol.com.

Met vriendelijke groet,

Het Betere Merk

 

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »