Betaalmethoden

Betalen via AfterPay

Met digitale acceptgiro uw online bestelling betalen via AfterPay bij Het Betere Merk

AfterPay voert voor Het Betere Merk het volledige achteraf betaalproces uit. Dit betekent dat u een digitale acceptgiro van AfterPay via e-mail ontvangt om het gekochte product(en) te betalen. U kunt bij www.hetbeteremerk.nl betalen met een digitale acceptgiro tot een bedrag van € 100,00 als u voor de eerste keer betaalt via Afterpay. Bent u al bekend bij Afterpay kunt u betalen tot een bedrag van € 200,00.

Ter goedkeuring van uw verzoek om te betalen met acceptgiro voert AfterPay een gegevenscontrole uit. AfterPay hanteert een strikt privacybeleid zoals omschreven in haar privacy statement. Mocht onverhoopt uw verzoek tot betaling met acceptgiro niet geautoriseerd worden, dan kunt u natuurlijk het aan te kopen product betalen met een andere betaalmethode.

Nadat u binnen de betaalopties voor achteraf betalen heeft gekozen, dient u een aantal gegevens in te vullen. U wordt gevraagd om onder andere naam, adres, geboortedatum, bankrekeningnummer en telefoonnummer op te geven. AfterPay zal hiermee een gegevenscontrole uitvoeren. Wanneer de controle is uitgevoerd, kunt u het bestelproces afronden door op ‘bevestigen’ te klikken. -

U kunt bij vragen altijd contact met AfterPay opnemen. Voor meer informatie verwijzen wij u naar het consumentendeel van de AfterPay website.

Hiervoor rekenen wij € 1,98 aan servicekosten.

 

Betalen via PayPal

PayPal zorgt ervoor dat consumenten en bedrijven met behulp van enkel een e-mailadres, veilig en gemakkelijk online betalingen kunnen ontvangen en verzenden. Het netwerk van PayPal is op de bestaande financiële infrastructuur van bankrekeningen en creditcards gebouwd en vormt zo een wereldwijd betaalsysteem. PayPal levert betaaloplossingen voor kleine bedrijven, webwinkels, online verkopers en iedereen waar traditionele betaalsystemen onvoldoende mogelijkheden bieden.

 

iDEAL

 

Betalen via iDEAL - Telebankieren 

 
 
 

 

   

Wat is iDEAL?

iDEAL is momenteel de meest gebruikte betalingsmethode voor online aankopen. Met iDEAL kunt u vertrouwd, veilig en gemakkelijk uw online aankopen afrekenen. U rekent af in uw vertrouwde internet betaalomgeving, op basis van specifieke beveiligingsmethodes van uw eigen bank. Als internetbankierder kunt u direct gebruik maken van iDEAL. 

iDEAL is beschikbaar voor internetbankierders van ABN AMRO, Postbank (ING), Rabobank, ASN Bank, bunq, Handelsbanken, Knab, Moneyou, RegioBank, SNS, Triodos Bank, van Lanschot.

Hoe werkt iDEAL?

U plaatst een bestelling bij ons. Bij het afrekenen van de bestelling kunt u aangeven dat u met iDEAL wilt betalen. Klik dan op de iDEAL-betaalknop en selecteer uw bank. Vervolgens wordt u doorgeleid naar uw eigen bank waar de betaalopdracht voor u klaar staat. U wordt door uw bank gevraagd een aantal gegevens in te vullen en u autoriseert de betaling. Het bedrag wordt direct van uw betaalrekening afgeschreven en wij worden geïnformeerd dat de bestelling is betaald.

LET OP: Houdt uw bankpas en eventuele identificatiemethode - ABN AMRO e.dentifier, Rabobank Random Reader of GSM voor Postbank TAN - bij de hand tijdens het besteltraject.

Voor een bestelling met een iDEAL betaling zijn er geen bijkomende kosten.

 

 

 

Betalen via overboeken

                                   
- T.n.v. : Het Betere Merk 
- Te : Goes
- Bankrekeningnr;

NL68 RABO 0134 9779 20

                                           


IBAN nummer: NL68 RABO 0134 9779 20
BIC code : RABONL2U
Rabobank te Goes

 

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »